Over Smartphonehoesjes-online

Smartphonehoesjes-online is een jong en innovatief bedrijf, welke gevestigd is in Leeuwarden. Wij onderscheiden ons van andere Telecom gerelateerde webshops door onze goede service, kwaliteit en zeer aantrekkelijke prijzen. Smartphonehoesjes-online heeft reeds enige jaren ervaring op het gebied van smartphone hoesjes en gsm accessoires. Dankzij onze klanten, zien wij een groei in ons bedrijf en wij zullen op kort termijn ook gaan investeren in smartphones en producten voor andere merken.

Naast Smartphonehoesjes-online , beheren wij ook Hoesjes2day.nl. GSM Buddy.nl en luxecasesencovers.nl. Ook daar kunt u leuk shoppen naar smartphone hoesjes en GSM Accessoires. Daarnaast verzenden wij al onze producten gratis in Nederland. Het assortiment van Smartphonehoesjes-online wordt wekelijks uitgebreid. Wij zijn er dan ook zeer trots op, dat u bij ons komt winkelen.

Smartphonehoesjes-online maakt deel uit van Asmi Trade en verkoopt online leuke en goedkope smartphone hoesjes en GSM Accessoires. Smartphonehoesjes-online biedt u een ruim assortiment GSM Accessoires voor de meest gewilde smartphones van dit moment. Maar zeker ook voor de al wat oudere toestellen.

Met veel plezier zijn wij constant op zoek naar de leukste, de goedkoopste en trendy smartphone hoesjes en accessoires voor bijvoorbeeld Samsung en Apple. Bent u op zoek naar een speciaal hoesje? Stel uw vraag dan aan onze klantenservice. Wij zoeken dat graag voor u uit. Alle prijzen die op onze website staan, zijn prijzen inclusief BTW, inclusief verzending. Onze geweldige service zorgt ervoor dat u binnen 1 werkdag uw bestelling in huis heeft. Smartphonehoesjes-online, zorgt dat onze klanten tevreden zijn. Is dat onverhoopt niet het geval, dan zoeken wij de beste oplossing zodat u wel tevreden bent!

Onze Service

Bij Smartphonehoesjes-online staat de tevredenheid dus van de klant voorop. Uw wens, opmerking of klacht, wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en afgehandeld. U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per email bereiken. We hebben het al eerder gezegd. Bij Smartphonehoesjes-online , geniet u van vele voordelen. In het kort de voordelen in een overzicht:

  1. Gratis verzending
  2. Gratis retourneren
  3. 14 dagen bedenktermijn
  4. Niet goed geld terug
  5. Altijd gratis stylus bij uw bestelling
  6. Veilig surfen en betalen op onze website
  7. Klantenservice telefonisch en per email bereikbaar
  8. Trendy en goedkope producten in ons assortiment

 

Webwinkel keurmerk

 

Smartphonehoesjes-online is gekeurd door http://www.webwinkelkeur.nl of beter gezegd, onze site is voorzien van een webwinkel keurmerk.Hiermee voldoet Smartphonehoesjes-online aan de Europese en Nederlandse wet en regelgeving en aan de keurmerk code. Een webshop keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Met dit keurmerk kunt u zonder problemen en vertrouwd een bestelling plaatsen bij Smartphonehoesjes-online.

 

Algemene gegevens

Webwinkel naamSmartphonehoesjes-online
Adres/PostadresTijnmuiden 97
1046 AK Amsterdam
Mailadressen

info@smartphonehoesjes-online.nl

KvK Gegevens 
VestigingKvK Amsterdam
Handelsnummer72060387
Belastinggegevens 
Vestiging

Belastingdienst Nederland

 

Kortom, Smartphonehoesjes-online.nl een team met passie voor smartphonehoesjes en gsm accessoires.

De waardering van www.smartphonehoesjes-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 161 reviews.