Ruilen en retourneren

14 dagen bedenktermijn (herroepingsrecht)
 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u dan nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 14 dagen. Over het algemeen krijgt u binnen 1-3 werkdagen het bedrag al retour op uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via pagina: Retouraanvraag

Het product wat u terug wilt sturen dient in de originele verpakking en onbeschadigd bij ons aan te komen.

 

Kosten
 

Bent u niet tevreden met een product en wilt u deze terugsturen? Geen enkel probleem. Maak een retouraanvraag altijd kenbaar via de volgende link:  Retouraanvraag  Vervolgens neemt onze helpdesk contct met u op welke stappen u moet doen om de bestelling te retourneren. Smartphonehoesjes-online verwerkt uw bestelling met alle zorg, mocht er toch iets niet goed geleverd zijn wat een fout van onze kant is, dan zullen wij de kosten voor verzending betalen.

Indien u nog beschikt over de verzend envelop dan kunt u uiteraard gebruik maken van gratis retour sturen. Vermeld dan op de envelop: Retour Afzender. Vervolgens doet u de retourzending in de brievenbus.

Retouradres:

Smartphonehoesjes-online
Tijnmuiden 97
1046 AK Amsterdam

Een retour dient altijd te zijn aangemeld op onze pagina: Retouraanvraag
U kunt hier het formulier herroepingsrecht downloaden. :  Herroepingsformulier Smartphonehoesjes-online

 

Uitzonderingen

 

Voor het ruilen of retour sturen zijn echter wel een aantal uitzonderingen. Het product wat u terug wilt sturen moet namelijk wel in de originele verpakking en onbeschadigde staat bij ons aankomen. Daarnaast accepteren wij wegens hygiënische redenen geen oordopjes retour als deze gebruikt zijn. Oordopjes welke nog in de verpakking zitten en ongebruikt zijn, nemen wij wel retour.

De waardering van www.smartphonehoesjes-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 163 reviews.