Uw bestelling

Bestelstatus per email
 

Wanneer u een bestelling plaatst bij Smartphonehoesjes-online, dan krijgt u na het bestellen de status per e-mail. Zo krijgt u een e-mail van ons wanneer de bestelling verzonden is. Wanneer de mail is verzonden heeft u vaak al de volgende werkdag het product in huis. Indien uw bestelling een pakket betreft ontvangt u van ons de PostNL tracking-code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Wanneer u geen email bevestiging ontvangt van uw bestelling, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is terechtgekomen. Bekijkt u dan de map : ongewenst of spam/junk mail in uw mailbox.

U kunt ook eventueel telefonisch of middels email contact met ons opnemen.

 

Account aanmaken smartphonehoesjes-online

 

Het aanmaken van een account brengt voordelen met zich mee. Zo kunt u op elk moment uw bestellingen bekijken, uw gegevens wijzigen en op de hoogte blijven van de acties. Daarnaast wordt u via het account op de hoogte gebracht van de vorderingen van uw bestelling.

Wanneer u geen email bevestiging ontvangt van uw registratie, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is terechtgekomen.
Bekijkt u dan de map : ongewenst of spam/junk mail in uw mailbox.

U kunt ook eventueel telefonisch of middels email contact met ons opnemen.

Meteen een account aanmaken.

Hulp bij het plaatsen van een bestelling

Wij proberen het u zo makkelijk te maken om uw bestelling te plaatsen bij smartphonehoesjes-online. Mocht u echter ergens niet uitkomen, neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers helpt u graag verder.

De waardering van www.smartphonehoesjes-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 161 reviews.