Smartphonehoesjes-online zakelijk

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om bij Smartphonehoesjes-online onder zakelijke voorwaarden te bestellen. Werkt u bij een bedrijf, een school, of een overheidsinstelling en bent u op zoek naar smartphonehoesjes of andere accessoires? Wij nemen graag uw wensen met u door, en doen u dan een passend voorstel. Neem contact met ons op voor meer informatie over zakelijk bestellen.

  • Advies op maat
  • Offerte aanvraag
  • Achteraf betalen
  • Gereduceerde tarieven voor grotere aantallen
  • Gratis bezorging

BIj Smartphonehoesjes-online is het mogelijk om bestellingen te laten dropshippen. Wilt u een product direct bij uw klant laten afleveren? Wij verzorgen de verzending en de aftersales voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Bestellen vanuit België

Bestelt u namens een bedrijf of instelling uit België? Dan kunt u bij Smartphonehoesjes-online. onder intracommunautaire voorwaarden bestellen. We berekenen dan geen BTW over uw bestelling. Neem voordat u een bestelling plaatst contact met ons op om levering zonder BTW mogelijk te maken. Eenmaal aangemaakte facturen kunnen niet worden aangepast.

Smartphonehoesjes-online
info@smartphonehoesjes-online.nl
+31 6 40 59 45 37

De waardering van www.smartphonehoesjes-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 161 reviews.